Personal Training

Personal training

Het is een bekend fenomeen. Je wilt dolgraag meer bewegen en sporten, maar je weet niet waar beginnen. Welke oefeningen zijn voor jou geschikt? Hoe ga je te werk voor een maximale vetverbranding en spieropbouw? Hoe vermijd je blessures en sport je gezond? Het zijn allemaal vragen waarop je als beginneling niet meteen een antwoord hebt. Bovendien is het moeilijk om in je eentje gemotiveerd te blijven.

Een personal trainer is de ideale oplossing. Die begeleidt je om op een gezonde manier te sporten, zodat de tijd die je in jezelf investeert maximaal rendeert. Onze gediplomeerde personal trainers hebben jarenlange ervaring en scholen zich continu bij. Zo zijn zij perfect geplaatst om een training te ontwikkelen die in functie staat van je persoonlijke doelstellingen. Jouw resultaat is onze missie!

Klop bij ons aan als je

  • je lichaam wilt transformeren. We brengen je huidige profiel in kaart en leren je de meeste efficiënte manier om de resultaten te bekomen waarvan je van droomt

  • meer energie wil en pijnklachten wilt verminderen: we leren je om soepel te bewegen, zonder energie te verspillen. Door juist te bewegen, verminderen je pijnklachten ­of verdwijnen ze zelfs helemaal. Geschikt voor wie last heeft van knie-, rug- of nekpijn. We brengen je lichaam in balans, zodat jij je weer fit, gezond en vrij voelt.

  • betere sportprestaties wil neerzetten: gezond sporten is efficiënt sporten. Wil je je kracht, snelheid en wendbaarheid verbeteren, zonder blessures? Onze coaches leren je de juiste technieken.