Een outsider in Fitness Mechelen

Steeds een personal trainer naast jou!

Een uniek concept in Fitness Mechelen

Op zoek naar een fitnesscentrum? Motion Academy is een kleinschalig gezellig personal training studio in het hartje van Mechelen. We geloven heel erg dat persoonlijke begeleiding het verschil zal maken in jouw succes. Hoeveel mensen hebben een maandelijks fitnesssabonnement waar ze amper gebruik van maken?

In onze gym laten wij jou nooit aan jouw lot over. Ons aanbod voorziet steeds persoonlijke aandacht. Zo hoef jij je nooit af te vragen of je goed bezig bent

Waarom kiezen voor een personal trainer?

Ontdek dankzij een personal trainer jouw potentieel. Motion Academy biedt alles onder één dak om de beste versie van jezelf te worden. Betere sportprestaties of enkel meer energie en minder pijnklachten? We staan jou bij met professioneel advies en zorgen voor een stok achter de deur.

Boost jouw fitness en neem vandaag nog contact op!

We nodigen je graag uit om met ons contact op te nemen via het contactformulier onderaan of maak een afspraak door een intakegesprek te boeken.

Een intake is een vrijblijvend verkennend gesprek waarin jij jouw noden en doelstellingen kan verhelderen. Vervolgens adviseren wij welke aanpak het meest geschikt zou zijn en op welke manier wij jou kunnen helpen.

We staan je graag bij met raad en daad.

Personal Trainer

Contacteer jouw personal trainer

Contactformulier

Fitness Mechelen

Toegankelijkheid van de studio

Motion Academy ligt in de Lange Schipstraat, een autoluwe straat in hartje Mechelen. Je rijdt gemakkelijk met je wagen tot voor de deur. Er zijn parkeerplaatsen voorzien. Tot bij ons geraken is nooit een probleem. We noteren jouw nummerplaat en geven het vervolgens door aan de juiste instanties.  Jouw personal trainer doet het nodige zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

"Schitterende begeleiding!"

Een personal trainer leek me niet direct iets voor mij, maar ik wilde heel graag terug 5 à 10km kunnen lopen en dat leek uitgesloten na een voetblessure enkele jaren geleden. Ik wandelde regelmatig langs Motion Academy in Mechelen en besloot contact op te nemen. Dankzij de schitterende begeleiding van Matthias, met veel aandacht voor 'luisteren naar je lichaam' en de juiste spieren trainen en gebruiken, kan ik met veel plezier terug genieten van sport, inclusief lopen!
Myriam Broeders
Topvrouw uit Mechelen

Maak vandaag nog jouw afspraak!